wsv-de-ank-logodf

Lingebokaal (geannuleerd)

zaterdag 14 november 2020

 
 

 

Door corona zijn al meerdere wedstrijden afgelast of gaat een enkele wedstrijd door in beperkte vorm, zo ook de Lingebokaal.
De 39e Lingebokaal op zaterdag 14 november gaat door !
Dit jaar niet in de oude vertrouwde vorm met meer dan 180 boten en 1000 bezoekers. RV Leerdam organiseert wel een heel bijzondere editie, corona verantwoord, waarin het karakter van de Lingebokaal wordt behouden.
 
Dit jaar alleen de Veteranen Dubbelvieren en is er maar plaats voor 20 ploegen. Tevens mag iedere vereniging per veldmaar 1 boot laten starten.
 
Velden:
Dames C-boot dubbelvier
Heren C-boot dubbelvier
Dames gladde dubbelvier
Heren gladde dubbelvier
 
Lingebokaal AIR (All Inclusive Roeiontmoeting) !!!
In de ochtend kunnen 10 ploegen roeien en in de middag nog een keer 10 ploegen. Alle ploegen worden ontvangen door hun eigen 'host' en begeleid naar hun eigen vak op het buitenterrein. De host zorgt voor het contact met de organisatie en verzorgt de catering. Door de kleine en 'all inclusive' opzet zal het inschrijfgeld dit jaar € 125,- per ploeg bedragen. Dit is inclusief al het eten en drinken. Verder informatie zie, www.rvleerdam.nl/index.php/de-lingebokaal
 
De inschrijving opent op 3 oktober  VOL = VOL
Wil je met je eigen ploeg meedoen aan deze editie, laat dat dan weten vóór 2 oktober aan Roeicommissaris Sjoerd Hachmer neieordjirtsdew.[antispam].@wsvdeank.nl
Bij meerdere verzoeken moet helaas geloot worden.